Remedii naturale în bolile bărbaţilor

24 Iun 2014

Farmacia verde este de ajutor în tratareaafecţiunilor specific masculine frecvente maiales după vârsta de 50 de ani.

Substanţele active din plante au efecte benefice încaz de adenom de prostată şi disfuncţii sexuale. 

Plante împotriva impotenţei

Există diverse cauze care pot duce laimpotenţă, dar exista şi multe plante care potajuta în tratarea ei.

Un conţinut se poate obţine din ţelină,brânca ursului şi din frunze de rozmarin. Câte30 g din fiecare plantă se toacă mărunt seamenste că cu un litru de vin roşu. După 24 deore vinul se strecoară, şi din el se consumăzilnic câte un pahar. Atenţie, consumul dealcool este interzis în cazul în care suferi deprostată.

Plante împotriva prostatei

Infuzia de coadacalului poate ajuta luatăcu acordul medicului şi în completareaindicaţiilor acestuia. Prepară o infuzie din 2-3 linguri de frunze de plantă uscată la un litru deapă şi consumă tot ceaiul într-o zi.

De asemenea, se poate face un decoct deghimpe obţinut din 10 g de plantă uscată fiartătimp de 10 minute în 200 ml apă, ce poate ficonsumat zilnic, înainte de culcare.

Plante împotriva ejaculării precoce

Tinctura de păducel are eficienţă în tratareaejaculării precoce. O linguriţă de tinctură sediluează în 100 ml de apă şi se consumă zilnictimp de o săptămână.

Extractul de ovăz poate fi şi el de ajutorprin efectul său asupra testosteronului, hor-monul masculin. Se găseşte în farmaciile na-turiste sub formă de capsule în combinaţie cualte extracte din plante.

 

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Daaa! Ştim expresia! “Ce-i asta? “ O nouă revistă apărută în oraşul tău! “Un pas spre sănătate”... Încearcă să o răsfoieşti şi vei descoperi lucruri interesante şi educative pentru toate vârstele.

Cele mai populare