Mai mult decât o tendinţă, epilarea definitivă este o soluţie!

04 Iul 2014
Cu toţii luptăm şi suferim pentru a scăpa de părul nedorit Cu toţii luptăm şi suferim pentru a scăpa de părul nedorit

Epilarea definitivă este o certitudine şi poate ficonsiderată o soluţie magică care te face să fii mai încrezător şi mai plinde viaţă decât ai fost vreodată.

Epilarea definitivă, atât cu lumină intensăpulsată (iPl), cât și cu laSER este o metodănedureroasă, fară efecte şi reacţii adverse şi esteun serviciu de care pot beneficia în egală masurăfemeile şi bărbaţii.

Durata scurtă a şedinţei de tratament permiteca zonele mai restrânse (faţă, axilă, inghinal) săpoată fi tratate chiar şi în pauza de prânz pentruca apoi să vă puteţi relua activitatea obişnuită. văvom da câteva exemple: o şedinţă pentru zonainghinală durează aproximativ 15 minute, pentruzona axilară maxim 10 minute, iar zona bărbieinumai 5 minute.

Este bine de ştiut că nu orice tip de sistem ceutilizează iPl sau laSER poate duce la obţinerearezultatelor dorite. Pentru a putea beneficia de oepilare cu adevărat definitivă este necesar săapelaţi la serviciile unei clinici specializate, cuaparatură performantă şi terapeuţi cu experienţăpractica si cunostinte medicale. 

Cel puţin 25% dintre femeilede vârstă medie au pilozitate nedorită

Epilarea definitivă este soluţia ideală pentrupersoanele cu probleme precum hirsutismul (ex-cesul de păr în zonele androgene: fată, gât, piept,abdomen), sau inestetica şi supărătoarea foliculită(infectarea şi inflamaţia foliculului pilos ce semanifestă prin coşuri roşii, deranjante).

Din păcate, în societatea noastră, pilozitateaexcesivă este considerată anormală şi acest faptpoate crea complexe şi discomfort. Cel puţin 25%dintre femeile de vârstă medie au pilozitatenedorită şi multe dintre ele nu ştiu că existăvariante de tratament definitiv la îndemână.

În urma tratamentului de epilare definitivăveţi scăpa pentru totdeauna de aceste problemedeoarece sunt eliminate permanent cauzele: folicu-lul pilos (rădacina) şi firul de păr. in afară demarele beneficiu al îndepărtării definitive a firelorde păr vă veţi bucura de o piele curată, fină şicatifelată!

Nu credem că mai e nevoie să menţionăm câte probleme neproduce părul corporal. Însă credem că e nevoie să facem cunoscut faptul că acum există o metodă modernă şi elegantă de a scăpa pentru totdeaunade acest stres: epilarea definitivă!

Clinica nova Skin Programări la 0788/685.658 sau 0348/440.844

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Daaa! Ştim expresia! “Ce-i asta? “ O nouă revistă apărută în oraşul tău! “Un pas spre sănătate”... Încearcă să o răsfoieşti şi vei descoperi lucruri interesante şi educative pentru toate vârstele.

Cele mai populare