Epilarea definitivă este soluţia!

04 Iul 2014
Nova Skin vă oferă vara perfectă Nova Skin vă oferă vara perfectă

După un lung sezon rece sosirea călduriieste tot mai aşteptată. acum, că soarele începesă-şi facă din ce în ce mai mult simţită prezenţa,cu toţii începem să ne gândim la zilele relaxantede la piscină, la mare sau la plimbările în aerulcurat de la munte.

Când vara se apropie, începem să nepregătim: mergem la sală, suntem mai atenţila calorii, consumăm mai multe lichide. Darmai este un detaliu de care ţinem cont pentrua desăvârşi pregătirile pentru vară: aspectulpielii şi îndepărtarea părului corporal.

Ce bine ar fi să nu ne facem griji pentruaspectul pielii... să fie mereu pregătită pentruvară. acum este posibil acest lucru. Epilareadefinitivă este soluţia!

Acţionând la nivelul rădăcinii, tehnologiilemoderne şi eficiente de epilare definitivă neoferă ceea ce ne dorim: o piele catifelată,strălucitoare, fără urmele lăsate de metodeletradiţionale (nepermanente) de îndepărtare apărului. Şi bineînţeles, ne putem bucura pedeplin de vacanţă, fără stresul cauzat depărul nedorit.

La momentul actual epilarea definitivă estesingura soluţie permanentă pentru a scăpa desupărătoarea foliculită (bubiţe roşii, inflamateîn jurul firelor de păr) şi firele crescute subpiele. Pentru că se îndepărtează definitv sursaacestor probleme, adică foliculul şi firul de păr,în urma tratamentului de epilare definitivăpielea va căpăta un aspect extrem de plăcut,va fi foarte fină şi lipsită de orice fel de iritaţie.

Apelând la epilarea definitivă, pielea noastrăva fi în permanenţă pregătită pentru purtareafustelor şi pantalonilor scurţi, dar şi pentrusesiunile de bălăceală şi plajă.

Vara aceasta se poartă pielea fină! aşa că fiţi la modă şi programaţi-văpentru o epilare definitivă!

Însă trebuie să ştiţi că nu orice aparat şi nuorice locaţie pot oferi tratamente eficiente.Mai jos găsiţi câteva criterii de care să ţineţicont atunci când decideţi unde mergeţi pentruepilare definitivă, astfel încât să beneficiaţi deun tratament corespunzator şi eficient:

- are o bază numeroasă de pacienţi trataţi şi rezultate bune

- deţine aparate recunoscute la nivel mondial

- deţine mai multe tipuri de aparate (atâtlaSER, cât şi iPl) pentru a putea alege întot-deauna ce este cel mai potrivit pentru fiecarepacient în funcţie de: tipul pielii, localizare, cu-loare şi textură a firului de păr, dar şi de stadiultratamentului

- experienţa îndelungată, atât în ani, cât şiîn număr de tratamente realizate

- tratamentele sunt efectuate de persoanecu pregătire medicală

- înainte de începerea tratamentului trebuiesă aibă loc o consultaţie detaliată, în cadrulcăreia vi se oferă toate detaliile legate de acesttratament şi vi se răspunde fără nici un dubiula orice întrebare legată de acest subiect

- nu în ultimul rând, atunci când esti dedicatşi expert într-un domeniu există şanse multmai mari să te pricepi cu adevărat la ceea cefaci!

Iată şi câteva indicii pentru a vă putea da seama dacă tratamentulfuncţionează:

- în timpul efectuării şedinţei trebuie săsimtiţi o fină senzaţie de înţepătură şi arsură,iar pe zona tratata vor apărea în timp foartescurt uşoare eriteme şi edeme perifoliculare(mici zone roşii şi umflate în jurul firelor depăr)

- de asemenea, în urma unui tratamenteficient, firele de păr de pe zona tratată vorcădea singure, într-un procent foarte apropiatde 100%, la un interval de aproximativ 10-14zile (în funcţie de zona corpului) de la efectuareaşedinţei.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Daaa! Ştim expresia! “Ce-i asta? “ O nouă revistă apărută în oraşul tău! “Un pas spre sănătate”... Încearcă să o răsfoieşti şi vei descoperi lucruri interesante şi educative pentru toate vârstele.

Cele mai populare