Scăderea libidoului masculin

04 Iul 2014

Sunteţi tentaţi să spuneţi că nu există acest lucru pentru că bărbaţii vor sex tot timpul.

Este celebră placa potrivit căreia unui bărbat este de ajuns să îi faci un semn sau nici măcar şiva fi într-o clipită la picioarele tale. Şi totuşi contrar aşteptărilor libidoul masculin, întocmai celui feminin are suişuri şi coborâşuri, zile senzaţionale şi zile deloc grozave. Vă prezentăm unclasament al motivelor, dar nu vom intra în cauzele care conţin motive medicale sau de problemede cuplu extreme de grave. Le vom lua pe acelea care sunt cel mai des întâlnite într-un cuplu considerat normal. Domnii nu se bat cu pumnii în piept şi nu-şi expun motivele nesiguranţei și lipsei dorinţei, pe când doamnele trăiesc oarecum la braţ cu acel crez fals de care vă spuneam laînceput - un bărbat vrea întotdeauna. Întotdeauna mai puţin în următoarele situaţii.

1. Când problemele partenerei legate de felul cumarată câştigă teren

Fie că iau câteva kilograme, fie că au reuşit sădea jos sau nici măcar nu au avut nevoie, dar se vădimperfect, femeile reuşesc în felul acesta să îşiinfluenţeze negativ viaţa intimă. Este evident de cepasiunea se poate topi relativ uşor şi repede dacă ailângă tine o parteneră veşnic nesigură care toatăziua se critică, plânge, analizează. Această problemăde aspect fizic, încredere în sine este fruntaşă întopul motivelor pentru un bărbat nu-şi mai doreştesexul.

2. Când doar el şi numai el are iniţiativa în dormitor 

Aici avem de aface tot cu o prejudecată, dar deaceastă dată bărbatul parcă a semnat un contractconform căruia doar el trebuie să ia iniţiativă în dor-mitor. Ştiu că poveştile cu fata timidă şi bărbatulcuceritor au fost frumoase, dar pun accent pe ”aufost”. Deci ca şi o concluzie, bărbatul nu vrea mereusex şi bărbatul mai vrea să se simtă şi el cucerit înastfel de momente intime şi apropiate. Nu putem săspunem că este vorba de lipsă de curaj şi de frică derefuz pentru că este vorba despre cea mai apropiatăpersoană, o persoană care trebuie să şi simtă asta. 

3. Când femeia renunţă să se mai îngrijească 

Aici nici nu ar mai fi nevoie de prea multe pentrucă sunt convinsă că vedem zilnic astfel de exemple.Delăsarea feminină după pecetluirea unei relaţii estesubiect de studii şi cărţi groase pentru psihologi, darşi motiv de libidou scăzut pentru cel care îi estealături. Vorbe ca ”dar l-am cucerit deja” sau ”foculînceputului a trecut” nu-şi au locul aici. O introspecţieeste numai bună – de ce s-a ajuns aici şi ce poate fifăcut. 

4. Când comunicarea pe teme sexuale aproape că nu există, iar el încă bâjbâie

Cel mai bine cum la începutul relaţiei i-am spunnumele, culoarea preferată sau formaţia favorită totaşa trebuie să îi spunem şi ce preferinţe sexualeavem. Nu le va visa şi sunt şanse mai mari sănimerească numerele la loto decât să nimereascădin experienţă ce am vrea noi. Sunt nenumăraterelaţii în care partenerii încă bâjbâie şi nu îşi cunoscpe deplin jumătatea. În felul acesta ajungem laorgasm mimat, partide pe care le amânăm cu dragăinimă, subiecte tabu şi câte şi mai câte insatisfacţii. 

Aşadar dragelor nu văgândiţi că doar pentru că esteprin preajmă şi este al vostruşi este mânat de instinctulprocreării, bărbatul va face elce ştie mai bine indiferent dece întâmplă în jur cu voi.Nimic mai fals. Revizuiţipunctele de mai sus şi vedeţidaca nu cumva ţineţi la voiascunsă cheia unei vieţisexuale spectaculoase. 

Dacă da ştiţi ce aveţi de făcut.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Daaa! Ştim expresia! “Ce-i asta? “ O nouă revistă apărută în oraşul tău! “Un pas spre sănătate”... Încearcă să o răsfoieşti şi vei descoperi lucruri interesante şi educative pentru toate vârstele.

Cele mai populare