Activităţi benefice pentru copii în vacanţă

24 Iun 2014

Stim toţi că vacanţa de vară este cel mai aşteptat moment dinîntregul an pentru copii. Aceştia aşteaptă finalizarea anuluişcolar, dispar temele, lucrările şi începe distracţia dar pentrupărinţi încep să apară o serie de întrebări de genul cum să-i

ocupe celui mic timpul cât mai constructiv. Nu spunem că joaca nuare beneficiile ei dar, să nu uităm că o pauza lungă înseamnă uitareşi atunci creierul copiilor trebuie ţinut activ şi pe perioada vacanţei.Pentru asta exista o serie de activităţi pentru vacanţă. Este foarteimportant să ţinem cont şi de dorinţele copilului cu privire lapetrcerea timpului în vacanţă, să îl întrebaţi ce ar dori să facă, ceactivităţi i-ar plăcea să înceapă? 

Dacă observaţi că aveţi un copil pasionat de artă, aceasta ar putea fi  o varianată de activitate în vacanţă. Puteţi să îi propuneţi să facă în fiecare zi câte un desen, picturi sau orice altceva legat de artă. 

Limba străină este o necesitate. Chiar dacă este materie ce face partedin programa şcolară asta nu înseamnăcă nu putem să găsim un mod plăcut dea învăţa şi aprofunda limba străină şi peperioada vacanţei. O variantă pentrua învăţa limba engleză mai uşor şi în acelaşi timp plăcut o reprezintăcursurile Helen Doron English 

Dacă aveţi de exemplu o fetiţă care estepasionată de gastronomie şi iubeşte să stea cumama ei în bucătărie, puteţi să îi împliniţiacest vis, în vacanţa de vară. Încercaţi să căutaţireţete simple de covrigei sau sărăţele, şi lăsaţi-vă fetele să vă ajute în bucătărie, chiar dacăpoate de cele mai multe ori vă vor încurca.

Domeniul fotografiei este mai nou îndrăgitşi admirat de tineri. Daca ai un tânăr adolescentcare are nevoie de activitate în vacanţă, avem  noi o idee. Ai putea să îi cumperi un aparat defotografiat, nu din cele mai scumpe şi să-l în-curajezi în acest domeniu. Ar putea fi o modal-itate foarte plăcută de relaxare, de acumularede experienţe şi amintiri.

Este important să ne gândim bine la ce vorface copiii noştri în vacanţă. Ar fi păcat săpiardă atâta timp fără să aibă parte de ativităţicare să-i ajute la dezvoltarea personală,profesională, dar care să îi şi distreze. 

Helen Doron English este o metodă unică,uşoară şi naturală de a învăţa limba engleză.Metoda se bazează pe modul în care copilul îșiînvaţă limba maternă, prin ascultare repetatăși încurajare continuă. Metoda Helen Doroneste distractivă, naturală și clădește încredereaîn sine a copilului. 

Cu ajutorul acestor cursuri, copiii vin încontact cu un vocabular de peste 1000 de cu-vinte în limba engleză la fiecare curs de 10luni și încep să o asimileze prin metode interactive și multisenzoriale asociate cu jocul șimuzica. Programele Helen Doron sunt însoţitede seturi de materiale, cărţi și CD-uri, adaptatefiecarei etape de dezvoltare a copilului.  

Helen Doron Internaţional este lider globalîn educaţia timpurie, cu peste o jumatate demillion de bebeluși și copii cu vârsta de pânăla 14 ani care au învăţat limba engleză prinaceastă metodă începând din anul 1985. GrupulHelen Doron are în prezent peste 2400 de pro-fesori activi în întreaga lume, care predau în500 de centre din 30 de ţări.

Helen Doron Piteștia fost deschis la 1 mai 2013 pe stradaSmeurei 38. Participaţi lao lecţie gratuitădacă sunaţi la0752.18.18.51 sau 0348.426.962pentru programare.

helen doron

 

 

 

 

 

 

 

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mai multe din această categorie: Cu copilul în vacanţă »

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Daaa! Ştim expresia! “Ce-i asta? “ O nouă revistă apărută în oraşul tău! “Un pas spre sănătate”... Încearcă să o răsfoieşti şi vei descoperi lucruri interesante şi educative pentru toate vârstele.

Cele mai populare