Solomed Clinic oferă soluţia pentru a distruge complet grăsimea

04 Iul 2014
Cu toţii avem depozite nedorite de grăsime de care nu scăpăm nici cu dietă, nici cu sport. Avem acum UltraLipo care distruge complet această grăsime, folosind unde acustice selective, non-termice, focusate pentru a  sparge depozitele de grăsime şi pentru a reda forma excelentă şi supleţea. Cu toţii avem depozite nedorite de grăsime de care nu scăpăm nici cu dietă, nici cu sport. Avem acum UltraLipo care distruge complet această grăsime, folosind unde acustice selective, non-termice, focusate pentru a sparge depozitele de grăsime şi pentru a reda forma excelentă şi supleţea.

ULTRALIPO - Soluţia de reducere non-invazivă a grăsimii şi reconturarea siluetei care îţi poate schimba viaţa.

PROMISIUNEA ULTRALIPO

Un nou contur corporal în 3 sedinţe!
În timpul tratamentului cu UltraLipo, membranele

celulelor adipoase sunt rupte. Conţinutul adipocitului,format în principal din trigliceride, este dispersat înfluidul dintre celule şi apoi eliminat prin sistemullimfatic.

Testele clinice demonstrează o reducere mediecu 4 centimetri la prima şedinţă şi aproape 10 cmdupă 3 şedinţe.

Reduce grăsimea localizată pentru totdeauna

Efect instantaneu similar unei liposucţii

ULTRALIPO propune cea mai nouă tehnologiedigitală cu unde acustice controlate de un soſtavansat. Este un sistem dezvoltat de chirurgi plasti-cieni și cercetători din lumea medicală si carerevoluţionează acum industria de beauty. Inovaţiacea mai spectaculoasă pe care o propune ULTRALIPOeste cavitaţia!

Cavitaţia reprezintă un fenomen creat de undeacustice cu intensitate foarte mare și frecvenţăjoasă, care distrug adipocitele definitiv. Undeleacustice determină dilatări și comprimări extrem derapide care se succed în adipocit, la nivelul vacuoleide grăsime, determinând apariţia unor viduri (bulecavitaţionale). Datorită mișcării lichidelor în timpuldiferitelor faze (de expansiune și compresie), secreează tensiuni mari care "rup" (prin implozie)membrana adipocitului iar materialul celular (grăsime,reziduuri, colesterol) este preluat de limfă și drenatprin sistemul limfatic.

Terapia cu ULTRALIPO oferă un nou contur corporal în numai 3 ședinţe. Testele clinice demonstreazăo reducere, în medie cu 4 centimetri la prima ședinţăși aproape cu 10 cm după 3 ședinte. Terapia areefect instantaneu similar unei liposucţii chirurgicaleși reduce grăsimea localizată pentru totdeauna. 

Nu uitaţi! 

La Solomed Clinic se fac astfel detratamente, după o prealabilăconsultaţie. Preţurile sunt accesibiletuturor categoriilor sociale, iar pro-fesionalismul nostru la înălţime.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Daaa! Ştim expresia! “Ce-i asta? “ O nouă revistă apărută în oraşul tău! “Un pas spre sănătate”... Încearcă să o răsfoieşti şi vei descoperi lucruri interesante şi educative pentru toate vârstele.

Cele mai populare