La SOLOMED CLINIC funcţionează cel mai modern computer tomograf din judeţul Argeş

26 Iun 2014
Aparatul face parte din grupa aparatelor tip multislice CT, care  asigură o scanare simultană a mai multor "felii" ale corpului omenesc, la fiecare spiră scanându-se șase slice-uri, "felii"  de până la un milimetru. Astfel, timpul examinării se reduce semni-ficativ şi cele mai mici detalii pot fi urmărite în timp real. Aparatul face parte din grupa aparatelor tip multislice CT, care asigură o scanare simultană a mai multor "felii" ale corpului omenesc, la fiecare spiră scanându-se șase slice-uri, "felii" de până la un milimetru. Astfel, timpul examinării se reduce semni-ficativ şi cele mai mici detalii pot fi urmărite în timp real.

Datorită tehnicii multislice CT, se reducesubstanţial timpul de expunere la radiaţii şi deprocesare a imaginii. Asta înseamnă şi că dozade expunere a bolnavului la radiaţii este multredusă, în condiţiile menţinerii unei bune calităţia imaginii. Practic, prin sistemul nou de controlal expunerii se obţine o diminuare a dozei deradiaţii la pacient de până la 68% faţă de altegeneraţii de CT-uri.

Ce este cu adevărat inovator la acest produseste că permite, graţie unei inteligentecombinaţii de programe soſt şi soluţii tehnice,reconstrucţia 3D a imaginilor, în paralel cuscanarea pacientului.

Siemens SOMATOM EMOTION 6 permite şiaplicaţii de tip angio-CT, adică explorarea şivizualizarea sistemului vascular, iar în acestcaz, aparatul are şi o opţiune specială legatăde injectomatul folosit pentru injectarea pa-cientului cu substanţă de contrast, atunci cândeste necesar. 

La SOLOMED CLINIC, puteți face tomografiicontra cost sau cu bilet de trimitere de lamedicul specialist, centrul nostru fiind în contractcu CAS Argeş.

Solomed Clinic mai oferă: 

- recoltări la domiciliu
- ecografie la domiciliu
- kinetoterapie, gimnastică medicală la domiciliu
- laserterapie la domiciliu  

Ne găsiţi la numerele de telefon0248/280.101, 0733/100.188 şi laadresa Aleea Spitalului nr 28 A ,vis-a-vis de Spitalul Judeţean 

Mai multe informaţii pe www.solomed.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Daaa! Ştim expresia! “Ce-i asta? “ O nouă revistă apărută în oraşul tău! “Un pas spre sănătate”... Încearcă să o răsfoieşti şi vei descoperi lucruri interesante şi educative pentru toate vârstele.

Cele mai populare