Florentina Opriş a găsit ingredientele minune pentru slăbit şi înfrumuseţare!

04 Iul 2014
Realizatoarea de emisiuni de sănătate & mişcare  de la Prima TV şi preşedinte al ”Asociaţiei pentru o viaţă sănătoasă”, Realizatoarea de emisiuni de sănătate & mişcare de la Prima TV şi preşedinte al ”Asociaţiei pentru o viaţă sănătoasă”,

Din dorinţa de a ajutacât mai mulţi oamenide a avea un stil de viaţă sănătos şi să îi ajute săslăbească, vedeta a tot studi-at ingredientele şi efectelelor asupra organismului.

Ca drept urmare, a scos ociocolată specială pentruacest lucru! Ciocolata Florentinei este făcută dupăo reţetă specială din multeingrediente nutritive.

70% cacao este un remediu natural perfect pentru repararea pielii, subţiază sângele şi relaxează vasele sanguine. 

Pudra de roşcove este dulcele în sine,ţine glicemia în limite normale, este bogată în proteine, este recomandată în curele deslăbire. 

SuSanul previne cataracta, conţine calciu,fier, magneziu, zinc şi vitamina B1, iar scorţişoara ajută la slăbire, activează metabo-lismul, reduce colesterolul, creşte capacitateacerebrală şi este un antioxidant puternic. Toate aceste ingrediente se găsesc în aceastaciocolată sănătoasă.

florentina@florentina.ro

www.florentina.ro

www.alegesafiisanatos.ro

www.facebook.com/florentina.opris

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Daaa! Ştim expresia! “Ce-i asta? “ O nouă revistă apărută în oraşul tău! “Un pas spre sănătate”... Încearcă să o răsfoieşti şi vei descoperi lucruri interesante şi educative pentru toate vârstele.

Cele mai populare