Muzica... medicament

26 Iun 2014
Muzica este unul dintre cele mai frumoase şi relaxante lucruri care există, fie că te face să dansezi ca un nebun sau te lasă să te adânceşti în gânduri. Muzica este unul dintre cele mai frumoase şi relaxante lucruri care există, fie că te face să dansezi ca un nebun sau te lasă să te adânceşti în gânduri.

Beneficiile sunetelor muzicale merg mult mai departe deatât. Iată câteva exemple. Copiii cu o greutate prea mică lanaştere trebuie să petreacă mai mult timp în spital pentru a aveaputerea necesară să supravieţuiască. Pentru a facilita acestproces, multe maternităţi, mai ales cele din străinătate, apeleazăla muzică pentru a le reduce durerile şi stresul. Micuţii reuşesc săadoarmă mai uşor, consumând mai puţină energie şi luând îngreutate mai repede. Muzica lui Mozart a dovedit rezultate re-marcabile în acest sens.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Daaa! Ştim expresia! “Ce-i asta? “ O nouă revistă apărută în oraşul tău! “Un pas spre sănătate”... Încearcă să o răsfoieşti şi vei descoperi lucruri interesante şi educative pentru toate vârstele.

Cele mai populare